Dobrodošli V Ergobaby ŽIVLJENJSKI SLOG

Izdelki, ki olajšajo nošenje otrok – od rojstva do vrtca

Eden od najpreprostejših življenjskih užitkov je užitek ki ga doživite pri nošenju novorojenčka. Od rojstva do vrtca, Ergobaby nosilka zagotavlja udobno nošenje otroka na trebuhu, hrbtu in na boku. Inovativna zasnova omogoča, da mamice in očetje imajo proste roke in ostanejo aktivni in produktivni v vsakdanjem življenju.

Ergonomski dizajn Ergobaby nosilke podpira naravni položaj za razvoj otroških kolkov, medenice in hrbtenice. Nosilka razporedi večino otrokove teže med boke in stegna in pomaga preprečevati pritisk na hrbtenico. Ergobaby nosilke tudi staršem lajšajo fizični napor, saj porazdelijo težo otroka med uporabnikovimi boki in rameni.

Izobraževanje in zadovoljstvo kupcev so naše prioritete. Ergobaby deluje po vsem svetu, ima učinkovito ekipo, ki se zavzema za zanesljivo delo in pozitivno obnašanje z ljudmi. Naše poslanstvo je staršem ponuditi inovativne in kakovostne otroške nosilke in dodatke. Naša želja je izobraževanje staršev o nošenju otrok in sorodnih tem, ter izboljšanje načina na kateri naslednje generacije spoznavajo svet.

M irno starševstvo za miren svet je izbira, ki jo lahko naredi vsaki starš. Otroci katerim se dosledno zagotavlja fizični stik in emocionana varnost imajo večjo možnost da se v času odraščanja in zorenja obnašajo sočutno ij prijazno do drugih.

Pronađite idealnu nosiljku u 3 lagana koraka

Želite li nosiljku u kojoj dijete može biti okrenuto prema naprijed?

Hoćete li nosiljku koristiti za novorođenče?

Nosiljku ćete većinom koristiti ljeti i/ili volite biti aktivni?

Odaberite Da ili Ne na sve tri opcije

Pronađite svoju nosiljku

Blazina za dojenje

Zagotavlja trajno podporo za udobno dojenje in povezavo z otrokom

Odejica za povijanje

Omogoča daljše in bolj mirno spanje otroka.