TOP 5 NASVETOV ZA NOŠENJE OTROKA POLETI

Posted on

Poletje je tu za nas in s tem se povečuje število povpraševanj, kako ga poleti nositi in na kaj moramo biti še posebej pozorni. Spodaj vam predstavljamo 5 najboljših nasvetov, kako z veseljem preživeti poletje!

[title text=”1. PRAVILNO SE OBLECITE” tag_name=”h2″]

Ne glede na letni čas so plasti ključne! Nosilka ali trak je ena plast oblačil, zato je zelo pomembno, da ste vi in ​​vaš dojenček rahlo oblečeni, ko uporabljate svojo nosilko.

Glede na to, da so vedno toplejši dnevi, s tem pa tudi možnost nenadnih ploh, vsekakor priporočamo, da ob nenadni spremembi vremena vzamete s seboj dodatna oblačila na sprehode.

Tkanine iz naravnih vlaken, kot sta bambus ali bombaž, se najhitreje sušijo in dihajo, zato lahko pomagajo pri boju proti potenju. Nikakor pa ne pozabite na dežnike in klobuk!

Če vaš dojenček ne mara nositi svojega klobuka, lahko nošenje klobuka s širokimi robovi pomaga ustvariti senco za otroka, vse nosilke Ergobaby (razen Aerloom) pa imajo vgrajeno kapuco, ki se nahaja v žepu na sprednji strani nosilke. Za dodatno prilagodljivost se lahko pritrdi na eni ali obeh straneh na trakove za večjo fleksibilnost.

[title text=”2. IZBERITE USTREZNO NOSILKO” tag_name=”h2″]

Ergobaby v svoji ponudbi ponuja veliko izbiro nosilk, ki so idealne za poletne mesece, pa tudi tako za celotno sezono! Spodaj so naša priporočila:

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

OMNI BREEZE

Ergobaby je šel še korak dlje v svoji inovativnosti: oblikoval je nosilko iz mrežaste tkanine SoftFlex™, ki je najbolj zračna in je zato številka ena na svetu.

Tako je celo presegla prejšnjega favorita Omni 360.

Kot prejšnji model tudi Omni Breeze ponuja vse možnosti nošenja, vključno z nošenjem otroka naprej in se prilagaja starosti otroka – od rojstva (3,2 kg) do 20,4 kg

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”25914″ image_size=”large”]

[/col]

[/row]

V pričakovanju vročega poletja, ki je pred nami, nova nosilka Ergobaby zagotavlja še večji pretok zraka v predele, kjer se starši in dojenčki najbolj potijo.

Tako ima pas izreze, ki zlahka dihajo, paščki pa so tanjši od prejšnjih modelov. Poleg tega so ostale enako udobn; poleg tega v kombinaciji s pasom, ki ima ledveno oporo, nosilka omogoča neverjetno udobno nošenje otrok od majhnih novorojenčkov do malčkov težkih 20 kg. Tako bo vsaka avantura z majhnimi otroki lahka in zabavna.

Detajli, ki kažejo, da nič ni prepuščeno naključju, so odsevni varnostni trakovi pri hoji ob mraku, stranski žepi pa bodo prišli prav vsakemu staršu, saj vanje, pa tudi snemljiva torba, drži manj stvari, kot so telefoni, ključi in kartice.

EMBRACE SOFT AIR MESH

Vemo, kako pomembni so prvi trenutki zbliževanja starša in otroka, in zato naša nosilka Embrace je popolna izbira za prve mesece vašega skupnega življenja in zbliževanja. Prihod dvomestne temperature pomeni zračne materiale, zato je nosilka Embrace dobila svojo mrežasto različico – Embrace Soft Air Mesh.

blank

Embrace Soft Air Mesh je izdelana iz lahke in zračne mrežaste tkanine Soft Air Mesh, naramnice, opora za glavo otroka in notranja nosilna plošča so narejeni iz zračne mrežaste tkanine z luknjami, zaradi česar je idealna nosilka za prihajajoče poletno obdobje. Omogoča vam nošenje otroka od rojstva do 11,3 kg s 3 nosilnimi položaji in je na voljo v 4 čudovitih barvah!

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

AERLOOM

Prva nosilka, ki je izdelana s strojnim tkanjem, na novo definira udobje, združuje svobodo gibanja in elastičnost ter se popolnoma prilega vašemu življenju. Ultra lahka in zračna, izdelana je iz tkanine FormaKnit™, ki zagotavlja popolno prileganje otroku in staršu.

Zahvaljujoč inovativni tkanini FormaKnit in brezšivnemu dizajnu je Aerloom lahka, zračna nosilka, ki se prilagaja edinstvenim obrisom vašega telesa in nudi popolno podporo za vas in vašega otroka.

Za starše, ki obožujejo pustolovščine in potovanja, je to idealna nosilka, s katero lahko doživite svobodo gibanja in se povežete z otrokom. Aerloom omogoča nošenje v 3 položajih (na trebuhu proti staršu, na trebuhu navzven, na hrbtu) do 15,9 kg.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”25932″ image_size=”large”]

[/col]

[/row]

ADAPT SOFT FLEX MESH 

Adapt SoftFlex™ Mesh je nosilka za tri položaje (na trebuhu, boku in hrbtu), v katerih je dojenček vedno obrnjen proti osebi, ki jo nosi. Adapt tako odlično združuje udobje in enostavnost uporabe. Narejena je za povezovanje dojenčka in staršev ter se zlahka prilagaja otrokovi rasti.

blank

Narejena je iz mrežaste tkanine SoftFlex™ za največji pretok zraka in je narejena tako, da zagotavlja celodnevni občutek udobja in suhosti za vas in vašega otroka!

Z inovativnim dizajnom nosilk Adapt udobje še nikoli ni bilo enostavnejše, ergonomija pa nikoli večja. 3 nosilnimi položaji vam omogočajo nošenje od rojstva do vrtčevske starosti vašega malčka (približno 0 – 48 mesecev; 3,2 – 20,4 kg).

Za manjše dojenčke poskusite trak Aura:

Naši trakovii Aura so narejeni iz 100% viskoze, evkaliptusa in akacije, ne samo, da so lahki in zračni, ampak so tudi super mehki na občutljivi otroški koži. Idealen je za novorojenčke, vendar se lahko uporablja za dojenčke do 11,3 kg.

blank

[title text=”3 ZAŠČITITE SEBE IN SVOJEG OTROKA” tag_name=”h2″]

Nošenje poleti ima svoje izzive in poleg izbire prave nosilke je zelo pomembno, da nosite zaščitni faktor, vsaj SPF 30. Če ste zelo izpostavljeni soncu, pokrijte roke in noge s tanko krpo. lahko pomaga zaščititi, vendar je zaščita potrebna, ker tkanina ni dovolj zaščitena predsončnimi žarki. Poleg tega je zelo pomemben redni odmor za osvežitev senci, še posebejmed 11. in 15. uro.       

Vedno imejte v mislih, da je sposobnost termoregulacije pri majhnih otrocih nižja kot pri odraslih zato pozorno spremljajte svojega otroka, da boste čim prej opazili morebitne znake pregretosti.

blank

[title text=”4 OSTANITE HIDRIRANI” tag_name=”h2″]

Pomembno je, da vi in ​​vaš otrok pijeta veliko tekočine, da se izognete dehidraciji. Če dojite, bo materino mleko poskrbelo, da bo vaš otrok hidriran in možno je, da bo vaš otrok želel dojiti pogosteje. Otrokom, hranjenim po steklenički, lahko čez dan dajemo ohlajeno kuhano vodo z običajno hrano.

Poskrbite zase – obvezno prinesite (večkratno!) steklenico vode in poskrbite zase in za svoje najdražje!

Poleg pomena pitja vode je priročeno ko je vroče in soparno da dojenčka popršite z vodo iz razpršilnika. Vodo za škropljenje lahko kupite ali pa jo prinesete od doma. Otrok Vam bo hvaležen za dodatno osvežitev. Na takšen način boste sigurno otroka razveselili.

[title text=”5 SPREMENITE POLOŽAJ NOŠENJA” tag_name=”h2″]

Ko je zunaj vroče, lahko nošenje otroka na prsih deluje, kot da nosite steklenico tople vode. V tem primeru priporočamo, da spremenite položaj nošenja, da bo vam in vašemu otroku udobnejše. Če je dojenček dovolj star in ga vaša nosilka podpira, ga poskusite nositi na boku ali hrbtu v svoji najljubši nosilki Ergobaby.

blank

Nošenje poleti je zagotovo izvedljivo, zato izberite najboljšo nosilko zase in za svojega malčka in se podajte na poletne avanture!